Gala sesiunii de practică Rompetrol

Petromidia-Năvodari, cea mai mare rafinărie din România se preocupă de un demers nobil pe care cei ajunși mari îl pot întreprinde. Ajută, susține și investește în cei mici aflați la început de drum, dându-le șansa reală ca la rândul lor să ajungă cât mai sus în profesia pe care și-o aleg.

Năvodariul, poate fi considerat un oraș bogat. Și asta pentru că a doua cea mai puternică rafinărie a Europei se află aici. Cei mai importanți sunt însă oamenii care animă această impunătoare mașinărie. Pentru că Rompetrol crede cu tărie în acest lucru, de 18 investește în tineri prin intermediul programelor de practică.

S-au încheiat cele două luni de pregătire practică și a sosit momentul mult așteptat al galei.

În aplauzele celor prezenți și sub imperiul emoțiilor, toți cei 100 de participanți au urcat pe scenă pentru a-și primi diplomele. Aceste distincții îi ajută pe tineri să privească mult mai încrezători către viitor.

Din acest efectiv de tineri au fost selectați 45 de bursieri. Pentru departajarea lor s-a ținut cont în proporție de 20% de competențele comportamentale, 50% de proiectul tehnic și 30% de felul în care au prezentat tema privind Marea Unire.

Rompetrol ne transmite un mesaj măreț- vrem să construim, să privim spre viitor fără să ne uităm trecutul, ci din contra, să-l cinstim, purtând memoria înaintașilor nostril, a strămoșilor și obiceiurilor străbune. Nu uita să fi om! Nu uita de unde ai plecat! Fii responsabil față de viitor! Învață, învață, învață!

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet