Gala Local Kombat s-a mutat într-un club din Mamaia (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Cbx55syRI4[/youtube]Gala Local Kombat s-a mutat într-un club din Mamaia. Aici, promoterul K1, Eduard Irimia și-a sărbătorit în avans ziua de naștere, cât și faptul că băieții săi au câștigat gala K1 de la Varna.

Așa s-au gândit băieții din Local Kombat să sărbătorească victoria de la Varna. Andrei Stoica a mai avut un motiv pentru a-și azdrobi adversarul. O altă vedetă a Galei K1 a fost Cătălin Moroșanu.

Luptărorii nu au venit singuri pe litoral, ci însoțiți de promoterul K1, Eduard Irimia. Acesta a mai avut un motiv de bucurie, în afară de victoria luptătorilor săi. Se apropie ziua sa de naștere, însă cadoul l-a primit deja.

Băieții spun că și ei i-au pregătit mai multe cadouri lui Eduard Irimia, însă au reușit să-i ofere ce-și dorea cel mai mult. Chiar dacă au reușit să-I facă praf pe adversari, asta cere mult antrenament și disciplină. O spun chiar băieții. Din postura de consilier local, Moroșanu spune că în politică e mult mai greu decât în ring. Luptătorii K1 au promis că până la sfârșitul anului vor reveni la malul Mării Negre.

Reporter: Doina Sirbu / Alexandra Chirvase ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.