Gala K1 România vs. China

Cei mai buni luptători de K1 din România și China își dau întâlnire în cadrul galei OSS Fighters 02-Goldenfighters. Competiția sportivă va avea loc în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. Organizatorii promit cele mai puternice meciuri întâlnite vreodată într-o singură gală.

https://www.youtube.com/watch?v=QCrJg_CvaIY

Vineri, 24 august de la ora 20.00 se dă starul galei K1 România-China. Organizatorii își doresc ca această a doua ediție să depășească realizările anterioare. Partener al OSS Fighters este Goden Fighters din Timișoara.

În cel mai titrat meci al galei va evolua Andrei Stoica față în față cu luptătorul olandez Clyde Brunswijk. Bogdan Stoica luptă pentru a doua victorie consecutivă la revanșa cu Hao Guanghua, campionul Asiei în versiunea WLF.

După 30 de ore de drum, echipa Chinei a sosit la Mamaia și este hotărâtă să demonstreze că merită să ocupe numărul 1 mondial.

Cel mai important meci pentru constănțeni va fi cel din deschiderea galei. Atunci va urca în ring Ozel Mustafa, singurul sportiv din Constanța, participant în competiție. El va lupta contra lui Enzo Mincă de la Power Gym Craiova.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet