Gala femeilor liberale a avut loc la Mamaia

La gala femeilor liberale, care a avut loc seara trecută la un hotel din staţiunea Mamaia, diploma de merit a ajuns la un bărbat. Ineditul a constat şi în faptul că deşi evenimentul a fost moderat de preşedintele femeilor liberale din Constanţa, Ani Marcu, cei care au ţinut discursuri au fost tot bărbaţi. Invitatul special al evenimentului a fost vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian.

Cea de-a IV-a ediție a Galei Femeilor liberale s-a desfășurat sub motto-ul “Profesionalism și Eleganță”. Gala este dedicată doamnelor din Constanța care excelează în diverse domenii de activitate, dar, care în acelați timp, reprezintă un model pentru comunitate. Gazdele  evenimentului au fost președintele femeilor liberale din Constanța, Ani Marcu și Raluca Trandafir.

În cadrul galei au fost acordate 25 de premii. Diploma de merit şi cea de excelenţă au stârnit cel mai mult interesul celor prezenţi la eveniment.

Premiile de excelență au ajuns la Florica Cruceru, Elena Frâncu, Florența Marinescu și Mariana Câmpeanu. În premieră, unul din premiile de excelență a fost câștigat de Cătălin Țoropoc. Totodată au fost acordate diplome de merit pe secțiuni și domenii precum economie, învățământ, sănătate, sport, organizații non profit.

Reporter: Nicoleta Bujor ; Imagine: George Dima