Gală de premiere a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap (VIDEO)

A fost momentul de glorie al romanilor pe scena galei de premiere a Campionatului Mondial de Pescuit la Crap.  Dupa zile intregi de concentrare in care si-au depasit limitele si rasturnari de situatie pe care le-au stapanit cu tact, pescarIi romani se poate mandri cu titlul de campioana mondiala a World Carp, organizat in premiera, la Constanta. Ștefan Fâșie si Cătălin Ureche au tinut steagul sus, cu cele mai mari capturi de crap din competitie.  In total, romanii au pescuit aproape doua tone de crap, atingand un nou record.

Pe locul doi s-a clasat vecinii din Bulgaria, care au obtinut si premiul pentru cea mai mare captură de crap – un peste de 13 kilograme. Ultimii care au pasit pe podiumul Campionatului Mondial de pescuit la crap au fost reprezentantii Serbiei.  Anul acesta, campioana en-titre Africa de Sud a obtinut locul cinci, dupa Portugalia, tara care va gazdui anul viitor editia a XV-a a Campionatului Mondial de pescuit la crap.

Editia de anul acesta a fost gazduita in premiera la Constanta, iar meritul pentru aceasta reusita il poarta autoritatile locale impreuna cu miiardarul de top Forbes, Florin Carstocea, pentru care romanii au avut si o surpriza la finalul evenimentului.

Organizarea impecabila a unui campionat de o asemenea amploare in Romania este de azi inainte o carte de vizita pentru tara noastra. Evenimentul s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu