Gala de deschidere a Campionatului Mondial de pescuit la crap (VIDEO)

Gala de deschidere a Campionatului Mondial de pescuit la crap le-a oferit participantilor prilejul perfect de relaxare inainte de prima zi de concurs. Delegatii din toate colturile lumii se afla in aceasta perioada la Constanta pentru a participa la cel mai important eveniment pescaresc al anului, organizat, in premiera, in Romania. La gala au luat parte personalitati marcante din lumea sportului dar si de pe scena politică romanească.

Asa a debutat evenimentul, organizat intr-unul dintre cele mai luxoase ball-room-uri din statiunea Mamaia. Prezenta delegaţiilor din 21 de state din toata lumea deschide noi oportunitati pentru Romania.

Invitatii s-au regasit in atmosfera de gala si au fost intretinuti cu muzica de buna calitate, atat din repertoriul autohton cat si din cel international. Nu a lipsit, desigur, imnul Campionatului Mondial de Crap, iar indragita mascota Carpina a intretinut atmosfera in randurile celor prezenti.

Organizarea competitiei la Constanta este un eveniment de referinta pentru sportul romanesc.

Asezarea geografica extrem de ofertanta si lacul Corbu amenajat la standarde internationale pentru desfasurarea competitiei largesc orizonturile turistice ale tarii noastre.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu