Furtuna de noaptea trecută a făcut ravagii în judeţul Constanța

Furia naturii s-a dezlănțuit puțin după miezul nopții, când vântul a măturat totul în cale și era cât pe ce să ducă la moartea a doi oameni.

Șoferul și pasagera de pe locul din dreapta au intrat în stare de șoc, mai ales că fiarele au căzut pe capotă și ar fi putut să intre prin parbriz și să provoace o adevărată tragedie.

Cealaltă mașină, parcată, a fost îngropată sub maldărul de fiare, împrăștiate peste tot, pe șosea. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție pentru a dirija traficul, blocat complet pe ambele benzi de circulație dinspre Mamaia spre zona Dacia.

Furtuna violentă a făcut prăpăd în tot orașul, iar din cauza vântului puternic, Marea Neagră s-a transformat într-o furie a valurilor. Autoritățile portuare au sistat toate activitățile de transport pe parcursul nopții. Portul Constanța, dar și canalele navigabile au fost închise. Potrivit meteorologilor, în zilele următoare vântul va scadea in intensitate, însă va continua să plouă în județul nostru. Temperaturile nu vor depăşi 10 grade Celsius, valoare sub normalul acestei perioade a anului.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu