Furtuna a făcut ravagii în Târgoviște

Furtuna a făcut ravagii în Târgoviște, unde șase mașini au fost avariate după ce două acoperișuri au fost smulse de vântul puternic. Probleme au fost si pe Drumul National 72 A din judetul Dâmbovita, unde un copac a fost doborât de furtuna chiar în mijlocul soselei. Nici Capitala nu a scăpat de furia naturii.

Circulația a fost de coșmar în Capitală, după o noapte cu precipitații abundente. Ca de fiecare dată, dupa o ploaie mai serioasă, zeci de străzi au fost inundate. Pasajul Unirii a devenit în scurt timp imposibil de traversat. A fost nevoie de intervenția a mai multor utilaje speciale pentru a scoate apa din pasaj, care a fost blocat timp de 7 ore.

Circulația a fost complet blocată între Piața Universității și Unirii. Șoferii care nu știau că pasajul este închis au fost obligați să aștepte și jumătate de oră, pentru a parcurge un drum de câteva minute.

Lucrătorii de la canalizare acuză Administrația Străzilor, care se ocupă cu întreținerea pasajului că nu au curățat gurile de canalizare. Pasajul Unirii este proaspăt renovat și are în dotare și propria stație de pompare a apei, care însă nu a funcționat. Și în Târgoviște, situația a fost asemănătoare.

Oamenii spun că cele două acoperișuri au fost smulse imediat de vijelie și aruncate peste cele șase mașini care erau parcate în fața blocului.

Pompierii au lucrat zeci de minute pentru a degaja drumul dintre blocuri.

Vijelia a rupt și un arbore care a căzut pe Drumul Național 72 A din județul Dâmbovita. Traficul a fost blocat timp de 15 minute până când pompierii au reușit să elibereze carosabilul. Și în localitatea Sotânga, în satul Teiș o parte din acoperișul unei case a fost smuls de vântul puternic.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.