Furtul de țigări, peripeție cu bucluc

Culmea hoției! În județul Prahova, victimele unui furt calificat au fost chiar oamenii legii. Sosit la locul unui incident sesizat prin numărul unic de urgență 112, un echipaj de poliție a căzut în capcana unui hoț.

Unul dintre oamenii legii fost deposedat cu mult stil de pachetul de țigări. Se pare că hoțul a lucrat cu dibăcie, întrucât polițistul nu a realizat că i se golește buzunarul. Incidentul s-a întâmplat în comuna prahoveană  Florești în timp ce membrii echipajului de poliției erau concentrați în completarea unui proces-verbal de constatare a unui alt eveniment în afara legii.

Scena delapidării pachetului de țigări a fost filmată de către martorii care au asistat la infracțiune.

După ce a furat țigările, hoțul a început să le împartă mărinimos asistenței.

Isprava bărbatului a stârnit hohote de râs în rândul celor prezenți iar povestea a fost distribuită pe paginile de socializare. Indiferent câte like-uri a strâns până la acest moment strașnica întâmplare, cert este că Poliția Prahova s-a autosesizat și a demarat o anchetă.

”Este vorba despre intervenția unui echipaj de poliție la un eveniment sesizat prin Dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionării imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind efectuate cercetări pentru furt calificat.”, informează Poliția Prahova.

Însă, nu doar hoțul va fi supus cercetărilor cu privire la cele întâmplate. Conducerea IPJ Prahova a dispus verificări legate și de modul de intervenție al polițiștilor, prin intermediul Biroului Control Intern, iar la finalizarea acestora vor fi luate măsurile necesare care se impun.

Redactor: Mihaela Țânțaru