Furt cu ghinion pentru doi adolescenţi

Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani, din comuna Castelu au ajuns la spital după ce o bucată de beton din plafonul unei clădiri a căzut peste ei. Incidentul s-a produs într-o clădire dezafectată a unui fost IAS, unde cei doi ar fi mers la furat fier vechi. Băieții au suferit leziuni la cap și mai multe fracturi la mâini şi la picioare.

Tanarul din imagini a ajuns la spital dupa ce, împreuna cu un amic, au taiat cu o pânză de bomfaier fierul beton dintr-o clădire dezafectată. Structura de rezistenta a clădirii a cedat, iar o parte din tavan s-a prabusit peste ei. Două ambulanțe de la Medgidia i-au transportat pe băieți la Spitalul de Urgență Constanța. Medicii spun că ulterior starea unuia dintre tineri s-a înrăutățit și iau în calcul varianta trimiterii acestuia la un spital din Capitală. Polițiștii investighează și ei acuzațiile de furt.

La sediul fostului IAS din comuna Castelu a fost declanșată o ancheta. Primarul din localitate intenționează să amendeze proprietarul clădirii pentru ca a lăsat-o deschisă și nepazită, iar zona este un pericol pentru cei care se apropie.

Reporter: Alexandra Uveghes ; Imagine: Matei Ghioc