Frumosul în formă pură

Începând de astăzi aveți ocazia să pășiți într-un tărâm în care realul depășește orice graniță a imaginației.

Mâinile, îndemânarea, dăruirea și pasiunea umană pot naște lucruri care pot fi adevărate capodopere dar ceea ce crează natura prin forța ei, necunoscută în mare parte, înseamnă mai mult decât senzații ce pot fi descrise prin cuvinte. Acesta este efectul dat de îngemănarea dintre misterul proceselor biologice și istoria de milioane de ani a planetei noastre.

Muzeul de Artă din Constanța este gazda acestei expoziții, în intervalul 8-11 august. Așa un loc de desfășurare nu putea impune decât un nivel ridicat al evenimentului, din toate punctele de vedere.

Chiar dacă standurile sunt aceleași precum în oricare alt loc, lucrurile nu sunt deloc la fel. În spatele lor, cei care oferă spre vânzare aceste obiecte deosebite sunt și ei asemenea. Sunt oameni cu studiu și cariere de o viață în domeniul geologiei, oameni de artă, oameni care ne introduc în sfera rarefiată a rafinamentului.

Mineral Expo 2019 de la Muzeul de Artă din Constanța este o expoziție cu vânzare deschisă tuturor celor care iubesc frumosul, de la mic la mare, indiferent de posibilitățile finaciare. Frumosul este despre simțire!

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Cristian Rizea