Franciza “Rompetrol Partener” se extinde la Cugir

Franciza Rompetrol Partener se extinde la Cugir în baza unui parteneriat de durata între Rompetrol și o firmă locală.

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului KMG International în România, deținătoare a Petromidiei Năvodari, a deschis recent o nouă stație de carburanți sub franciza Rompetrol Partener în orașul Cugir, judeţul Alba. Investiția totală se ridică la circa 1 milion de euro și a fost realizată de un partener de tradiție al Rompetrol în județul Alba.

„Stația Partener Cugir este a 21-a stație deschisă în franciză Rompetrol în ultimii trei ani. Prin programul Rompetrol Partener, continuăm să ne consolidăm poziția de piață, să ne dezvoltăm rețeaua de stații de carburanți în intreaga țară și să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse și servicii de înaltă calitate. Sistemul pe care l-am implementat oferă partenerilor un know-how necesar dezvoltării, într-un business extrem de competitiv și antrenant”, declară Serghei Șevcenco, General Manager al Rompetrol Downstream.

Stația din Cugir a fost proiectată și realizată în acord cu cele mai înalte standarde în domeniu și respectă toate normele Rompetrol privind asigurarea calității produselor comercializate, a impactului asupra mediului sau a măsurilor de siguranță și confort pentru clienți. La nivel local, aceasta a generat 15 noi locuri de muncă.

Lansat în 2002, conceptul Rompetrol Partener aduce în piața din România un model de business coerent, dar și dezvoltarea unei relații echilibrate și benefice pentru ambele părți implicate – pentru Rompetrol, extinderea rețelei de stații de carburanți în toată țara, iar pentru parteneri, posibilitatea de modernizare a stației și de creștere a cifrei de afaceri prin asocierea cu unul dintre cele mai importante branduri din România.

Redactor: Sondra Sandu