Fotografii vechi din anii ’60 care suprind litoralul românesc și orașul Constanța

Fost jurnalist de excepție și actual conferențiar, Aurelia Lăpușan s-a arătat profund emoționată și încântată de inițiativa Radio Vacanța privind realizarea unei expoziți ce cuprinde fotografii din anii 1960.

În acest fel, expoziția surprinde legătura dintre litoralul românesc şi începuturile turismului. Fotografiile sunt grupate în mai multe secțiuni și sunt expuse în plase de pescuit , fiecare având în spate o poveste aparte.

În plus, această expoziție oferă și o serie de informații noi.

Cei care doresc să cunoască mai multe despe litoralul românesc din perioada anilor ’60 pot vizita expoziția deschisă la Universitate Ovidius în perioada 4-7 iulie, în staţiunea Mamaia, între 8-11 iulie, la Băile Reci Techirghiol în zilele de 11-15 iulie, în Eforie Nord între 15-19 iulie, la Muzeul de Arheologie din Mangalia între 19-26 iulie şi la din nou la Mamaia, în cadrul Târgului Gaudeamus, între 11-15 august. De asemenea, toți cei care dețin fotografii cu oviective turistice de pe litoralul românesc sunt încurajați să le aduca organizatorilor acestei expoziții, care le vor scana pentru a le adăuga colecției.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Brinzaru