Fostul viceprimar al localităţii Tuzla, Marian Sărăcilă, in arest (VIDEO)

După un maraton de audieri, fostul viceprimar al localităţii Tuzla, Marian Sărăcilă a plecat de la parchet direct în arest. Nu a fost singurul reţinut în urma scandalului din localitate în care mai mulţi motociclişti au fost atacaţi, în urmă cu o săptămână, cu bâtele şi răngile, iar unul dintre ei a ajuns cu răni grave pe patul de spital. Fiul lui Sărăcilă şi un apropiat de-al lor sunt şi ei reţinuţi pentru 24 de ore. Toţi sunt acuzaţi de tentativă de omor.

A trebuit să treacă o săptămână până ca autorităţile să ia o decizie pentru că fostul viceprimar al Tuzlei nu s-a prezentat la audieri pe motiv că a fost internat într-o clinică din Capitală.

Cei trei suspecţi vor ajunge în faţa instanţei cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile. Reamintim că incidentul s-a petrecut în apropiere de aerodromul din Tuzla. Un grup de motociclişti se afla în trafic când au apărut şicanele în trafic cu şoferul unei maşini. În ajutorul fostului viceprimar Sărăcilă au sărit mai mulţi indivizi, printre care şi fiul său, Doru. A urmat o luptă de stradă soldată cu două victime din rîndul motocicliştilor.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Ionescu