Fostul director al Casei de Cultură din Mangalia a fost repus în funcţie ca interimar (VIDEO)

Fostul director al Casei de Cultură din Mangalia, Viorel Chiurtu a fost repus în funcţie ca interimar. Decizia a fost luată în ultima şedinţă de consiliu local. Viorel Chiurtu va ocupa postul pana in momentul in care se va organiza un concurs pentru această funcţie.

Hotărârerea luată cu cateva luni in urma, de Consiliul Local Mangalia privind conducerea Casei de Cultura din localitate a fost anulată. Mai précis inlocuirea fostul director al Casei de cultura din mangalia, Viorel Chiurtu, cu Mihai Amurăriţei. Asta se intampla in urma cu aproape doua luni, cand primar al Mangaliei era inca Mihai Claudiu Tusac. In ultima sedinţa de consiliu local, fostul director a fost repus in functie, chiar daca doar ca interimar.

Tot in cadrul sedintei, o propunere a venit din partea unui consilier care a recomandat excluderea actelor politice din activitatea Casei de Cultura.

Reamintim ca Viorel Chiurtu s-a trezit in luna mai cu o Hotărâre de Consiliu aprobată, în care i se aducea la cunoștintă faptul că nu mai conduce instituția. Acum insă va asigura interimatul pana la organizarea unui concurs pentru aceasta functie.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan