Fosti rivali in cursa pentru primaria Constanta in 2012, astazi in aceeasi echipa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8L_BKQJIsvE[/youtube]Presedintele Partidului Miscarea Populara, Claudiu Iorga Palaz, a numit-o in functia de vicepresedinte al Organizatiei Municipale pe fosta peremistă Cristina Dincu.

In ceea ce priveşte trecerea portului Constanta in subordinea Administratiei publice locale, presedintele Partidului Miscarea Populara consideră ca acest lucru nu se va intampla niciodată, iar veniturile suplimentare la bugetul local se pot incasa printr-o alta metodă.

Totodata, Claudiu Iorga Palaz nu a putut omite mult mediatizatul subiect al podului de la Agigea si considera ca pe langa pierderile pe care le inregistreaza Consiliul Judeţean prin neincasarea taxei de drum, si investitorii privati au de suferit de pe urma inchiderii podului. In acest fel, si agentii economici trebuie sa fie despagubiti in aceeasi masura de Guvern. Reamintim faptul ca Guvernul va plati despagubiri Consiliului in cuantumul taxei de drum pe care institutia nu o va mai incasa din cauza restrictiilor pe podul de la Agigea.

Reporter: Silviu Calota ; Imagine: Alex Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.