A fost aglomerație mare la patinoar

A fost aglomerație mare la patinoar. Asta deoarece vremea din ultimele zile, deși puțin cam geroasă, dar totuși frumoasă, i-a determinat pe copii să iasă din case. Amatori sau profesioniști, micuții s-au întrecut în mișcări, dar și în căzături pe gheață. În timp ce unii au încălțat pentru pentru prima dată patinele, alții se consideră deja experți.

Nu au pus la socoteală căzăturile ci s-au bucurat de fiecare minut pe care l-au petrecut pe gheață. Bucuroși că au parte de o distracție de neuitat, copiii s-au întrecut în acrobații pe patine. Mulți dintre cei care nu au încălțat patinele pentru prima dată, au avut suficient curaj să execute și câteva acrobații.

Aventura pe gheață le-a adus multor copii un număr record de căzături. Au trecut însă repede peste experiența ce-i drept un pic cam dureroasă dar amuzantă, s-au ridicat și au luat-o de la capăt.  Veștile sunt bune, experiența merită să fie acumulată, deoarece Medgidia va avea patinoar iarna acesta… pentru mai multe luni

Patinajul este unul dintre cele mai îndrăgite sporturi de iarnă. Iubit atât de cei care îl practică, cât și de spectatori, atracția pe gheață își are originea în Scandinavia și datează de peste 4.000 de ani. Dacă vreți să cunoașteți acest mod de distracție specialiștii vă recomandă să luați câteva lecții pentru a învăța lucrurile de bază. Noi vă urăm mult succes!

Redactor: Daniel Albu