Focar de infecție în Cernavodă (VIDEO)

Patru camioane pline cu gunoi! Asta au scos angajaţii de la salubritate din apartamentul unui bărbat din Cernavodă, care îşi transformase locuinţa într-un adevărat depozit de deşeuri. Cei care au cerut intervenţia autorităţilor au fost vecinii, pentru că nu au mai suportat să trăiască într-un veritabil focar de infecţie.

Locatarii blocului situate în cartierul Columbia, din Cernavodă, spun că bărbatul strange efectiv tot felul de gunoaie pe care le depozitează în casă. În doar câteva luni, apartamentul s-a transformat într-un focar de infecţie, în care roiesc gândacii, şobolanii şi muştele.  Dincolo de uşa întredeschisă, se poate doar ghici amploarea acestui focar de infecţie, deoarece proprietarul, refuză să permită accesul în locuinţa  al oricărei persoane.

Oamenii spun că au încercat să-i atragă atenţia barbatului, dar acesta începe să facă scandal pe scară şi nu au cu cine să se înţeleagă.

Şi, pentru că nu s-au putut înţelege cu colecţionarul de gunoaie, care le punea în pericol sănătatea, oamenii au sunat la 112. În urma sesizării, un echipaj al poliției comunitare împreuna cu mai mulți angajați la serviciul de salubritate din oraș s-au deplasat, marţi, şi au făcut curăţenie! Din locuință, angajatii serviciului de salubritate au colectat 4 mașini pline cu mizerie.  Proprietarul apartamentului nu a fost prezent în momentul în care s-a intervenit pentru a colecta resturile existente.

Vecinii se declară multumiti și spun că în sfârșit dupa luni bune de așteptare vor scapa de mirosul insuportabil

Nu la fel de încantat va fi proprietarul locuintei, spun vecinii… Aceştia cred că bărbatul se va supara foarte tare cand va vedea că îi lispesc din locuintă deșeurile alături de care își ducea existența.

Reporter: Roxana Oprea ; Imagine: Gabriel Niculae