Florin Piersic a împlinit 83 de ani

Florin Piersic a împlinit 83 de ani. Actorul şi-a sărbătorit ziua de naștere pe scenă, în mijlocul publicului, într-un spectacol-eveniment organizat la Cluj. Peste o mie de oameni au venit să-i ureze “La mulţi ani!” actorului, în teatrul care-i poartă numele.

Marele actor Florin Piersic a împlinit 83 de ani şi a fost sărbătorit în oraşul natal, la cinematograful care îi poartă numele. Actorul a fost aplaudat de aproape 1000 de fani pentru o carieră de peste șase decenii.

Florin Piersic și-a sărbătorit ziua de naștere în mijlocul publicului, în cadrul unui spectacol-eveniment. Ca la fiecare apariţie, actorul şi-a fascinat publicul cu povestirile sale pline de umor.

Spectacolul „Pe cărările vieții…cu Florin Piersic” a început cu un documentar biografic şi a fost presărat cu momente de teatru, operă și folclor. La finalul reprezentației, actorul a coborât de pe scenă și a povestit oaspeților întâmplări savuroase.

Florin Piersic s-a născut în anul 1936, iar de-a lungul carierei a jucat în zeci de filme și piese de teatru, a avut numeroase apariții tv și nenumărate spectacole. În 2016 a fost decorat cu Ordinul Steaua României în grad de ofițer.

Redactor: Alexandra Panait