Florin Gheorghe este preşedinte interimar al organizației municipale UNPR Constanța

Deputatul a fost desemnat de liderul județean al UNPR, George Lipoveanu, din anumite motive care țin, mai mult sau mai puțin, de performanță.

Președintele filialei județene UNPR nu a specificat performanțele realizate de Florin Gheorghe, însă nu s-a arătat deranjat de migrația politică pe care deputatul a practicat-o.

Florin Gheorghe este încrezător în propriile forțe și are ținte mărețe pentru Uniunea Națională pentru Progresul României.

Dincolo de aceste sloganuri fără fond, parlamentarul nu se sfiește să spună că mutarea sa de la o formațiune politică de dreapta la una de stânga reprezintă un atu.

Deputatul Florin Gheorghe a schimbat în anul 2014 nu mai puțin de trei partide. Parlamentarul a fost deputat PDL până în februarie 2014, patru luni mai târziu în iunie a fost ales secretar executiv al PMP, pentru ca acum să activeze în UNPR. Mai mult decât atât, Florin Gheorghe activează din luna septembrie în grupul parlamentar al PSD, asta după ce, până în februarie anul curent, a făcut parte din grupul parlamentar al PDL.

Redactor: Sorin Hulubei