Florin Busuioc se simte bine

Vești bune despre starea de sănătate a lui Florin Busuioc. Medicii sunt optimisti in ceea ce-l priveste pe Busu. Actorul a fost deconectat de la aparate, dar va mai rămâne internat câteva zile la Institutul pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Florin Busuioc se simte bine, nu mai este dependent de aparate și se poate mișca, ba chiar a făcut câțiva pași prin salon. Actorul își amintește de seara fatidică și povestește apropiaților despre momentele când a început să se simtă rău. Potrivit medicilor, acesta va rămâne sub supraveghere medicală și în această săptămână. Florin Busuioc va fi supus unei proceduri de montare al celui de-al doilea stent.

Actorul Florin Busuioc a suferit, în data de 6 noiembrie, un infarct miocardic, după un spectacol susținut pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. A fost dus de urgenţă la Spitalul din oraş. Aici prezentatorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent. După ce a fost stabilizat, Florin Busuioc a fost transportat la București cu un elicopter SMURD la Institutul pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” unde este internat în prezent.

Redactor: Oana Jărloianu