Florile au un limbaj aparte

Florile au o semnificație aparte de fiecare dată când sunt dăruite. Însă de multe ori dăruim flori fără ca măcar să cunoaștem ce semnifică acea floare, ce mesaj transmite cu adevărat, și tot de atâtea ori nu coincide ceia ce vrem să transmitem cu adevărat cu ceia ce transmitem în realitate, bineînțeles fără cunoștință de cauză. De aceia am apelat la ajutorul unui cunoscător al florilor.

Indiferent de anotimp, florile reprezintă cel mai delicat şi mai frumos simbol al romantismului şi iubirii. Încă din vechi timpuri, bărbaţii obişnuiau să le ofere partenerelor de viaţă diverse flori, care mai de care mai frumoase şi mai colorate, astfel că fiecare dintre ele a ajuns să aibă o însemnătate aparte. Am vorbit cu oamenii. Cunosc aceștia semnificațiile florilor pe care le cumpără?

O întreagă conversație poate să aibă loc într-un singur buchet de flori. Vor fi voci însă care ar putea să spună că astăzi când informația se poate transmite dintr-o parte în alta a globului, când există emailuri toate acestea și-au pierdut din sens. Dar oricât de mult ar evopua omenirea și oricât de multe alte mijloace ale comunicării vor apărea florile vor fi mereu mesagerul dragostei.

Imagine: Alpha Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.