Flori pentru doamne și domnișoare din partea rugbyștilor de la CS Năvodari

Băieții de la Clubul Sportiv de Rugby din Năvodari au oferit flori doamnelor și domnișoarelor cu ocazia venirii primăverii. În același timp, ei au făcut și o scurtă demonstrație pentru a le arăta copiilor cât de interesant este acest sport. Mulți dintre cei mici nu au stat prea mult pe margine și au învățat câteva elemente importante din rugby.

Rugbyștii navodareni au lăsat antrenamentul pentru un moment și și-au dat întâlnire pentru a împărți flori doamnelor care se aflau într-un magazin de articole sportive din Constanța. Cu zâmbetul pe buze, aceștia au dăruit lalele tuturor reprezentantelor sexului frumos ca simbol al primăverii, dar și drept cadoul cu ocazia zile de 8 martie.

Gestul le-a impresionat pe doamne și spun că nu se așteptau ca practicanții unui sport de contact cum este rugby-ul să le dăruiască acest mic simbol al primăverii.

În același timp, băieții și-au făcut antrenamentul chiar în magazin stârnind curiozitatea celor care se aflau la cumpărături, dar mai ales a copiilor care au fost extrem de impresionați de frumusețea acestui sport.

Chiar dacă rugby-ul este cunoscut ca fiind un sport destinat băieților, fetele nu au putut sta prea mult pe margine și au făcut și ele câteva pase cu sportivii.

Primul meci pe care îl vor avea băieții de la Clubul Sportiv de Rugby din Năvodari este programat pe 20 martie și au nevoie de susținerea noastră.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea