Flori din partea Răsăriților

Colegii noștri de la Răsăriții le-au făcut o surpriză plăcută doamnelor și domnișoarelor din oraș. De ziua lor reprezentantele sexului feminin au fost felicitate și au primit flori. Cei trei au fost recompensați cu îmbățișări și pupici.

Astăzi este o zi în care femeile sunt recunoscute pentru realizările lor. De la mămici , la doamne și domnișoare toate femeile sunt răsfațate cu flori și cadouri inedite. Și colegii noștri de la emisiunea matinală Răsăriții le-au surprins plăcut pe toate reprezentantele sexului frumos ce le-au ieșit în cale. Pentru a le face ziua mai frumoasă și pentru a le smulge câte un zâmbet , cei trei e-au oferit flori.

Gestul le-a făcut ziua mai frumoasă după cum chiar ele au mărturist cu emoție. Fane ale amisiunii realizată de  Vali, Cristina și Alina, doamnele s-au bucurat că au avut oportunitatea să îi cunoască personal și le-au oferit câte o îmbrățișare.

Celor care nu au apucat să vă întâlnească astăzi, colegii noștri vă urează un sincer La mulți ani și o primăvară de poveste.

Reporter: Cristina Niță / Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș