Flashmob cu ocazia Zilei Naționale

Mesajul meu pentru România. Acesta este titlul unei campanii realizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Peste 45 000 de elevi din 110 unități școlare din județ, s-au înscris pentru a realiza un Flashmob cu ocazia Zilei Naționale. Printre instituțiile care au răspuns pozitiv invitației, au fost Șc. Gimnazială „C-tin Brâncuși” și Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia.

În cadrul acestui proiect, Școala gimnazială „C-tin Brâncuși” a realizat două momente impresionante. Elevii s-au așezat în forma Hărții României și au colorat-o în culori de tricolor. Experiența a fost realizată cu succes și de juniorii claselor primare, cât și de elevii claselor V-VIII.

Și la Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu”, a fost forfotă mare. Asta deoarece ,tinerii au avut mână liberă în ceea ce privește evenimentele organizate de Ziua Națională A României. Fiecare clasă în parte a pregătit câte o activitate,iar cele mai îndrăgite și apreciate de juriu, au fost premiate.

De asemenea după ce și-au prezentat, pe clase, ideile, toți elevii liceului s-au adunat pe platoul instituției și au dansat împreună într-un flashmob.

Toate activitățile realizate în cadrul proiectului „Mesajul meu pentru România” sunt  filmate și fotografiate pentru a se realiza un Album al Centenarului cu imagini din toate activitățile Proiectului județean ”100 de ani de spirit românesc”.

Redactor: Ramona Caba