Finanţare pentru tineri (UPDATE)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7spgpc0brtA[/youtube]Dacă aveţi între 18 şi 35 de ani, o idée bună de afaceri şi, bineînţeles, curajul să vă deschideţi propria firmă, statul vă vine în ajutor. Tinerii întreprinzători pot accesa mai multe programe de finanţare, în funcţie de suma necesară şi domeniul de activitate în care se lansează.

La cei doar 21 de ani pe care îi are, Ştefan se gândeşte deja să-şi deschidă propria afacere. Ceva simplu, pentru început, o cafenea, pe care ar putea s-o extindă în timp. Ideile nu-i lipsesc. Dar la capitolul fonduri, însă, nu stă foarte bine. De aceea, încearcă să găsească o sursă de finanţare de la Guvern. Pentru tineri ca el există, din fericire, mai multe programe pe care le pot accesa prin Oficiul pentru IMM-uri Constanţa.

De la începutul anului, sute de tineri au aplicat deja cereri de finanţare pentru a-şi deschide o afacere. Cele mai căutate domenii de activitate sunt comerţul şi serviciile. Saloanele de coafura şi cosmetica şi cafe-barurile.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.