Final de vară târzie și la malul mării

Meteorologii au anunțat temperaturi scăzute, intensificări ale vântului și chiar ploi. În timp ce turiștiiîși fac bagajele de plecare constănțenii sunt sfătuiți să nu își lase mașinile parcare sub copaci. Nu ar fi prima dată când rafalele de până la 60 de km la oră produc pagube serioase poserilor de autoturisme.

Temperaturile ridicate și zilele perfecte pentru plajă lasă loc toamnei, din această săptămână. Vântul a început să sufle cu putere de duminică după amiază și a atins la rafale chiar și 70 de kilometri pe oră.

Aceste rafale reprezintă un pericol real pentru posesorii de autoturisme, care își lasă mașinile sub copaci. Reprezentanții primăriei îi avertizează că există posibilitatea ca pomii să se rupă sub puterea vântului.

Reprezentanții Serviciului de Spații Verzi din cadrul Primăriei Constanța au mobilizat echipe ce vor acționa pentru îndepărarea copacilor căzuți. În anii trecuți, zeci de constănțeni au fost victimele naturii și au scos din buzunare sute de lei pentru a-și repara mașinile distruse de crengile rupe de vânt.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: Adi Florea