Final de vacanță

Cele 5 zile ale minivacanței de Rusalii au luat sfarsit, iar petrecaretii de la malul marii au luat drumul casei. In alte dati, am fi zis “aglomeratia de pe plaja s-a mutat pe drumuri”, insa de data aceasta n-a fost asa. Oamenii prevazatori au plecat inca de ieri, iar azi ultimii ramasi au strans cearsafurile de pe nisip cu parare de rau si au plecat de pe litoral.

Mii de oameni pe care valurile si briza marii i-au facut fericiti in minivacanta de Rusaslii au plecat, luni, spre casa. Cu totii s-au lasat mangaiati de soare si s-au bucurat de cateva clipe de tihna pe litoral. Marea si plaja le-au fost casă, iar rasariturile pe care le-au prins o sa le hraneasca amintirile luni de zile de-acum incolo.

De frica aglomeratiei, oamnenii au fost prevazatori si au renuntat la o zi de vacanta la mare, luand drumul Bucurestiului, inca de duminica seara. Cu toții rămân cu amintirea unor zile frumoase, a unor nopti incendiare, în care lumea s-a distrat cat a putut si-a tras de fiecare secunda a acestei minivacante. Pleaca spre casă cu dorul marii in suflet  si cu imaginea ei; vor sta asa cam o luna si-un pic cand va-ncepe vacanta de vara si-atunci o vor revedea din nou. Pana atunci, insa, cu toti se vor gandi cat de frumos a fost de Rusalii, pe litoral.

Redactor: Paul Alexe