Final de vacanţă pentru elevii din Tabăra Delfinul din Năvodari (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u3JzBr99JBQ[/youtube]S-au întrecut în competiţii sportive, au învăţat să înoate şi, binenţeles, s-au bucurat din plin de mare şi de soare. Vorbim despre sutele de copii cazaţi în tabăra Delfinul din Năvodari, pentru care, astăzi, este ultima zi pe litoralul Mării Negre. Elevi din toată ţara au petrecut, aşa cum chiar ei spun, cea mai frumoasă vacanţă de până acum.

Apa mării, de departe, a fost marea atracţie pentru sutele de copii din toată ţara cazaţi în tabăra Delfinul din Năvodari. De la mic la mare, niciun elev nu a putut rezista tentaţiei de a se arunca în valurile mării. Iar bucuria a fost atât de mare, încât mulţi dintre ei nici nu mai vroiau să iasă pe uscat….

Distracţia a fost cuvântul de ordine şi pentru copiii care şi-au întrecut forţele în diferitele competiţii sportive organizate pe plajă.

Nici domnişoarele nu s-au lăsat mai prejos. Au îmbinat utilul şi plăcutul la o sesiune de… aerobic în mare.

Elevii mai au o singură zi la dispoziţie înainte de plecare. Tinerii spun că vor să profite din plin de timpul rămas şi că se vor întoarce, cu siguranţă, în Tabăra Delfinul din Năvodari.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.