Filme de Oscar, la Constanța

Piaţa Ovidiu şi faleza Cazino din Constanţa găzduiesc în perioada 25 iulie – 13 august caravana Filme de Oscar. Cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor vor fi proiectate în fiecare seară, de la 21:30, în aer liber, pe marele ecran. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Piața Ovidiu și faleza Cazino din Constanța găzduiesc un regal de filme de oscar pe care mulți români le îndrăgesc. Acestea pot fi urmărite în condiţiile unei săli de cinema moderne, pe un ecran gonflabil de 120 m² şi singurul proiector digital mobil din ţară, de 18.300 lumeni. Organizatorii informează că în Piața Ovidiu și pe faleza Cazinoului vor rula 18 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor precum : O MINTE SCLIPITOARE, PACIENTUL ENGLEZ,  ANNA KARENINA, AVIATORUL,  GLADIATORUL, VIAȚA LUI PI și multe altele.

Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii vor avea parte de spectacole pirotehnice pe 4 și 5 august și spectacole de percuție cu Barbarossa Samba Group pe 11 și 12 august. Nici cei mici nu au fost uitați, aceștia vor avea parte, în weekendul 4 – 6 august, de concursuri de desene pe asfalt și ateliere de reciclare creativă. Cei intereseați sunt așteptați până pe 13 august, de marţi până joi, în Piaţa Ovidiu din Constanţa, şi de vineri până duminică, pe faleza Cazino.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea