„Filme de Oscar” la Constanța

Constanța rulează „filme de Oscar” în aer liber. 16 dintre cele mai premiate producții ale tuturor timpurilor vor putea fi vizionate în zona de faleză a Cazinoului și în Piața Ovidiu. Pe lângă proiecțiile de film, spectatorii se vor bucura și de un program diversificat.

Piața Ovidiu și faleza Cazinoului din Constanța vor găzdui în perioada 25 iulie – 13 august caravana “Filme de Oscar”. 16 dintre cele mai premiate filme ale tuturor timpurilor vor fi proiectate în fiecare seară, începând cu orele 21:30. Intrarea este liberă pentru public în limita locurilor disponibile. Iubitorii celei de-a șaptea arte au posibilitatea să urmărească în aer liber, opere ale cinematografiei universale, în condițiile unei săli de cinema moderne, la standarde  europene.

Printre filmele din selecţia oficială, toate distinse sau nominalizate la prestigioasele premii Oscar, se numără: The Grand Budapest Hotel în regia lui Wes Anderson, premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun film și Sleepy Hollow, în regia luiTim Burton, care a obținut  Premiul Oscar pentru Cea mai bună scenografie.

În data de 29 iulie, organizatorii aduc în atenția publicului un spectacol de percuție cu Barbarossa Samba Group. Pe 4 august se va organiza un spectacol de muzică și dans flamenco cu Lucas Molina și două ateliere de reciclare creativă pentru copii. Evenimentul continuă cu surprize culturale și cinematografice până în data de 13 august.

Redactor: Sondra Sandu