Fii star în orașul tău!

Cu mic, cu mare să arătăm că avem talent! Asta au spus tinerii care s-au reunit la Casa de Cultură IN Roman din Medgidia unde a avut loc spectacolul concurs „Fii star în orașul tău!” . Potrivit de organizatorilor, proiectul își propune promovarea valorilor existente în diverse genuri muzicale, la nivel național.

Sala de spectacol a fost neîncăpătoare la întâlnirea cu viitoarele staruri. Pentru a impresiona juriul, dar și pentru a obține o calificare în marea finală, care va avea loc în vara anului viitor, copii de toate vârstele au urcat pe scenă și au făcut un adevărat spectacol. Pentru membrii juriului decizia a fost dificilă asta deoarece Medgidia are multe tinere talente…

Organizatorii spun că, pentru cei care s-au calificat în finală, este doar un start în carieră. Odată ce au fost descoperiți, vor avea mult de muncit pentru a se face cunoscuți și apreciați de public.

Unul dintre tinerii încântați că au reușit să se califice declară că nu este singurul copil talentat din Medgidia.

Pe scenă au urcat cei mai buni dar pentru ei va urma o pregătire intensă astfel încât să facă față cu brio competiției de anul viitor.

Redactor: Nicoleta Antohi