Fetita care a mancat fructe otravitoare si a murit la spital, a fost inmormantat astazi

E jale mare in comuna Dunareni unde o fetita care a mancat fructe otravitoare  si a murit la spital, a fost inmormantat astazi. Sora ei este inca la Terapie Intensiva la Spitalul Județean  Constanta. Amandouă au mancat fructele unei plante toxice in timp ce se jucau la marginea satului.

Incidentul care avea sa se transforme intr-o tragedie a avut loc în urmă cu trei săptămâni. Cele două surori, una de 4, cealaltă de 8 ani, erau pe ulița satului, alături de mai mulți copii. Toți copiii ar fi gustat din bobițele de ‘turbarea câinelui”, denumirea populară a fructelor respective. Cele două surori ar fi mâncat mai multe. La scurt timp au început să apară simptomele.

In satul Dunareni domneste inca confuzia, cand vine vorba de planta cu fructe toxice. Unii spun c-ar fi bozie, altii “turbarea cainelui”.

În ciuda eforturilor medicilor, copila cea mică a murit. Oamenii din sat spun ca daca ar fi fost supravegheati, copiii  n-ar fi mancat din fructele otravitoare. Acum, parintii isi plang nenorocirea.

Speriati de intamplare,  autoritatile locale au hotarat sa ia masuri.

In satul Dunareni,  politia a declansat o anchetă, însă este greu de crezut că cineva ar putea fi vinovat pentru tragedie.

Redactor: Cerasela Videanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.