Fetiță arsă de vie într-o rulotă

Tragedie, seara trecută, pe bulevardul Mamaia, pentru o familie care venise în vacanță la mare.  Autovehicolul în care se aflau a luat foc, iar mezina, în vârstă de 6 ani, nu a avut nicio șansă.

S-a dezlănțuit iadul, duminică seara, pe bulevardul Mamaia. Rulota în care se aflau 2 adulți și 2 copii, a luat foc.

În mașină a fost prins un copil, o fetiță de 6 ani, care nu a putut fi salvată. Părinţii fetiţei găsite carbonizate în rulotă şi fratele acesteia, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Mama victimei a ajuns la spital cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului iar tatăl are arsuri pe corp în proporție de pe 40%.

Conform oficialilor ISU Dobrogea, rulota cu numere roşii de Bucureşti a luat foc în mers, iar incendiul a fost urmat de o explozie. Autorulota a fost mistuită aproape complet. Poliţiştii şi pompierii încearcă acum să refacă filmul tragediei. Motivele izbucnirii incendiului sunt încă necunoscute, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean Constanța, cei doi părinți au fost transferați la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. Vă reamintim că,  în urmă cu două zile, o femeie şi copilul ei au murit, iar un alt copil şi un bărbat au fost transportaţi la spital. Și asta tot în urma unui incendiu, produs într-un bloc din Constanţa.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea