Festivitate de încheiere a Școlii de Vară „Tinerii de Azi – Adulţii de Mâine”

Peste 100 de tineri din 25 de judeţe au învăţat să îşi dezvolte abilităţile artistice, în cadrul proiectului educational Şcoala de Vară „Tinerii de Azi – Adulţii de Mâine”. Timp de o săptămână adolescenții au avut posibilitatea să participe la workshop-uri, să poarte discuții cu personalități de valoare din România și să lege prietenii. Reporterii nostri, va prezinta, in exclusivitate, un material realizat cu elevii de la Eforie Nord.

https://www.youtube.com/watch?v=xAUTLvGezf8

Asociația Generația de Azi a reușit să mobilizeze și in acest an sute de tineri din toată țara pentru o Școala de Vara specială .

In cadrul acestei tabere tinerii au învățat să își ia viața in propriile mâini ,să se dezvolte personal prin educația non-formală și să discute cu oameni de valoare din România. Cu alte cuvinte, adolescenții spun că au avut parte de o experiență unică.

Tinerii au participat la cinci ateliere în cadrul cărora au învăţat să devină mai eficienţi, să-şi gestioneze timpul mai bine şi să întocmească proiecte.

Dansul, muzica, teatrul filmul sau fotografia nu au lipsit din programul participanților. In funcție de preferințe aceștia au participat la workshop –uri sub coorodonarea unui trainer.

Atunci când pui pasiune în ceea ce faci rezultatul nu poate fi decât la superlativ spun trainerii.

Cea de a treia ediție a Școlii de Vară organizată de Asociația Generației de Azi se desfășoară în perioada 23-29 august in  stațiunea Eforie Nord.

Reporter: Camer Nita ; Imagine:Bogdan Grigorescu