Festivalul Neversea, un succes

După un week-end plin de distracție și muzică de calitate, povestea Neversea a luat sfârșit. Aseară la Constanța s-a tras cortina peste cel mai mare festival de muzică organizat vreodată pe o plajă, din Europa. Peste 100 de artiști au urcat pe cele 7 scene și zeci de mii de oameni au trecut pragul tarâmului magic de la Neversea, în cele trei zile de concert. A fost un success total care s-a incheiat cu mega concertele lui Jasson Derulo si Dua Lipa.

Prima care a pus în mișcare audiența de la Neversea a fost Dua Lipa. Piese devenite deja hituri precum „Blow your mind”, „Last dance” ori „Be the one”, au fost fredonate de toți tinerii de pe plajă.

DJ Murphy a urcat și el pe scena iar după câteva acorduri muzicale, l-a introdus în scenă, in aplauzele tuturor, pe Jasson Derulo. Muzica electrizantă a celebrului artist a însuflețit zecile de mii de oameni care au umplut plaja Modern.

Cei care au căutat altceva decât muzica artiștilor veniți de peste hotare au avut parte de spectacole cu fachiri, animatori pe picioroange ori zboruri de scurtă durată cu balonul.

Festivalul organizat în premieră la malul mării a reușit să depășească toate așteptările. Zecile de mii de oameni care au trecut pragul festivalului și care au plecat acasă mulțumiți de experienșa trăită le dau speranțe organizatorilor care se gândesc deja la cea de-a doua ediie a festivalului Nversea.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea