Festivalul JazzUp Sea, la Constanța

Un nou festival își face debutul în vara aceasta la malul Mării Negre!  JazzUp Sea își propune să revigoreze imaginea despre muzică dar mai ales despre jazz. La eveniment vor fi participa muzicieni internaționali precum și cei mai valoroși reprezentanți ai jazz-ului românesc.

Pasionații de jazz și experiențe muzicale inedite sunt așteptați la Constanța în perioada 02-05 august 2018, la prima ediție a JazzUp Sea. Aici își vor da întâlnire unii dintre cei mai îndrăgiți artiști internaționali ai momentului precum și nume valoroase ale jazz-ului românesc. Concertele JazzUp Sea se vor desfășura în locuri emblematice pentru cultura și istoria noastră, precum: Piața Ovidiu, Cazino, Muzeul de Arheologie, Muzeul de Artă și Centrul Multifuncțional „Jean Constantin”. Programul de deschidere intitulat „Amor” se va desfășura în Piața Ovidiu începând cu ora 19.30 și va cuprinde  muzică de jazz și sud americană. În cea de-a doua seară a festivalului, cvintetul format din Elena Mîndru și invitații săi din România și Finlanda va susține un spectacol inedit la Cazino începând cu19.30 . Un concert „Jamsession” cu artiștii festivalului este programat pentru sâmbătă, 04 august, începând cu ora 20.30, la Centrul Multifuncțional ”Jean Constantin”. Ultima zi a evenimentului va cuprinde două concerte. Primul va avea loc la Muzeul de Arheologie începând cu ora 11.00., iar concertul de închidere, “Afrodizzy” este programat de la ora 18.00, la Muzeul de Artă.

Artiștii își propun ca prin intermediul acestui eveniment să testeze optimismul publicului și încrederea acestuia într-o lume mai bună și mai frumoasă. Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este liberă.

Redactor: Sondra Sandu