Festivalul Internațional „Delfinul de Aur” – ediția a XII-a se va desfasura la Năvodari

Mai sunt doar cîteva zile pînă la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sezonului estival! Festivalul Internațional „Delfinul de Aur” ediția a XII-a, se va desfasura pe scena Teatrului de vară din Tabăra Năvodari, de vineri si pana duminică

Zeci de tineri din țară și de peste hotare vor urca, din nou, pe scena amplasată in cadrul Teatrului de vară din Tabăra Năvodari, pentru a-și face cunoscut talentul în fața localnicilor și turiștilor veniți să îi admire.

Juriul format din artiști, oameni de presă dar și personalități importante de televiziune, precum și invitați din Rusia va avea o misiune dificilă. Valeria este Directorul artistic al unui festival asemănător ce se desfășoară la Moscova și a rămas impresionată de ceea ce a văzut anul trecut aici.

Am venit pentru a doua oară, aici la Năvodari, un oraș minunat, un peisaj de mare extraordinar și un festival pe măsură, cu foarte mulți copii atât din România, cît și din alte țări, cum ar fi Bulgaria. Copii români au voci extrem de puternice, este chiar un fenomen interesant pentru noi, aici există o altfel de instruire vocală, la Moscova este diferit, deci e foarte interesant!

Prezentă pentru a doua oară la Năvodari, frumoasa rusoaică spune că iubește marea și împrejurimile și profită din plin de zilele care au rămas pînă la începerea festivalului.

Organizatorii au intrat în linie dreaptă cu pregătirile și numără clipele pînă la marea deschidere a Festivalului Delfinul de Aur, de vineri seara. Mai rămâne ca și vremea de pe litoral să țină cu micuțele vedete care vor urca pe scena ce poartă numele artistului local Laurențiu Duță. Dar dacă va ploua, cei care vor asigura desfasurarea spectacolului vor fi reprezentanții Casei de Cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: George Dima