Festivalul internațional de interpretare muzică uşoară „REMEMBER” şi-a desemnat cei 20 de finalişti (VIDEO)

Festivalul internațional de interpretare muzică uşoară pentru copii şi tineret „REMEMBER”, ajuns la ediţia a opta şi-a desemnat, cei 20 de finalişti. Emoţiile au fost pe tot parcursul ultimelor două zile, în care concurenţii s-au întrecut în muzică, prezenţă scenică şi dans.

Toţi soliştii care au participat la festival spun că pentru ei muzica este totul. Chiar dacă au pierdut multe ore fără calculator sau fără plimbări cu prietenii, muzica reprezintă calea spre success, nu doar un hobby.

Printre finalişti, am întâlnit-o şi pe Denisa Lucan, din Năvodari. Ea cochetează cu muzică de când era mică şi a participat la nenumărate festivaluri. Alături de micuţa solistă a fost şi tatăl ei, care o susţine la toate spectacolele.

Preşedintele juriului, Mihai Trăistariu, consideră că festivalul de anul acesta a fost unul de succes şi că este bucuros să audă atât de multe voci bune.

Şi, pentru că a fost ziua lui duminică, Mihai şi.a sărbătorit-o alături de viitoarele vedete. Cu această ocazie, solistul a cântat şi cea mai noua piesă a sa …. Mos Craciun esti nebun.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: George Dima