Festivalul Internaţional de dans Crazy Salsa Fest îşi va deschide porţile

Stiluri de dans precum salsa, bachata, cha cha cha sau rumba vor fi promovate în cadrul Festivalului Internaţional de Dans Crazy Salsa Fest, ce va avea loc începînd cu această noapte şi până pe 29 aprilie, la Neptun. Cele trei zile de festival vor fi asezonate cu incitante seri de dans brazilian sau columbian, dar si workshop-uri susţinute de instructori renumiţi din ţară şi din străinătate. Iar printre invitaţi se află şi vestitul Willmark, ce vine cu o serie de surprize.

Prin dans şi prin invitaţii de marcă, festivalul promovează frumuseţea şi unicitatea fiecărei şcoli participante. Elementul de noutate din acest an pentru Crazy Salsa îl constituie faptul că cei prezenţi vor avea parte de cursuri de iniţiere în arta dansului susţinute de Marvin Ramos din Columbia, dar şi de artişti din ţări precum Canada, Turcia, Bulgaria.

Reprezentaţiile de dans latino nu se vor opri aici. În luna august va avea loc, tot pe litoral, cel mai mare eveniment de salsa organizat în România de Willmark.

Totul a început în anul 2010, cu o mână de tineri şi cu ideea de a organiza un festival salsa pilot. Conceptul a pornit de la evenimentele organizate în ţări europene cu orizonturi mai largi, precum Germania, Austria, Olanda, Bulgaria.

Reporter: Ramina Ganescu ; Imagine: Constantin Blanaru