Festivalul de Muzică Uşoară şi Populară, la Medgidia

La Medgidia, un weekeend al lunii mai este dedicat muzicii uşoare şi populare. Asta, cu ocazia celei de-a VI-a ediții a Festivalului „Tinere Speranţe“. Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului, prin Serviciul Cultură și are ca partener Cercul Militar din localitate.

Evenimentul muzical de anul acesta se dorește a fi unul de succes. Se anunță două zile în care, la Medgidia, talentele se vor întrece pentru a-și demonstra calitățile artistice. Dacă sunt tineri care încă nu s-au înscris încă o mai pot face.

Concursul de interpretare are în componenţă două secţiuni divizate pe categorii de vârstă.  Ca în fiecare an, organizatorii au încercat să aducă îmbunătățiri care să ducă la o bună desfășurare a evenimentului.

Festivalul are ca scop promovarea tinerilor şi a copiilor talentaţi din ţară. În cadrul evenimentului concurenții își vor demonstra calitățile vocale și scenice iar la sfârșit cei mai buni sunt premiați.

Festivalul de la Medgidia a devenit o tradiție și reuneste cei mai talentați interpreți. Dacă vă doriți să fiți alături de concurenții de anul acesta sunteți așteptați la Cercul Militar din Medgidia în zilele de 20 și 21 mai.

Redactor: Paul Alexe