Fenomenul Harlem Shake ia amploare pe zi ce trece în rândul elevilor de liceu

“Harlem Shake” ia amploare la Constanţa. După incidentul de la liceul I.N. Roman, alte unităţi de învăţământ au ajuns în atenţia Inspectoratului Şcolar. Asta pentru că elevii s-au filmat în timp ce se mişcă provocator, cu diferite măşti pe faţă şi pe jumătate dezbrăcaţi. Filmuleţele pot fi vizualizate pe internet.

Conducerea liceului Carol I a rămas şocată atunci când a văzut de ce sunt în stare unii dintre cei mai buni elevi.

Pentru că sala de clasă de la Liceul Carol I din Constanţa seamănă cu cele ale Colegiului Mircea cel Bătrân, şi conducerea acestui liceu a început să facă investigaţii şi să  analizeze filmuleţul pentru a vedea dacă în filmare sunt implicaţi sau nu elevi de la Mircea.

Fenomenul Harlem Shake a ajuns şi la liceul Mihai Eminescu din Constanţa. Mai mulţi elevi s-au filmat în curtea şcolii în timp ce dansau necontrolat. Conducerea şcolii însă nu condamnă înregistrarea în care protaginişti sunt tinerii din trupa de street dance, care a reuşit să obţină nenumărate premii la diferite concursuri.

La liceul Decebal, acelaşi stil, aceeaşi problemă. Elevii a două clase s-au filmat la ora de sport, dar şi în sala de curs pe jumătate dezbrăcaţi, dansând Harlam Shake.

Toate aceste filmuleţe au ajuns şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Redacror: Denisa Stoenescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.