Fenomenul Black Friday a ajuns și în zona de turism

Tour-operatorii oferă, în această perioadă, reduceri de până la 45% pentru pachetele achiziționate până la sfârșitul lunii. Însă nu doar atât, cei care își pregătesc de acum bagajele pentru vacanțele de anul viitor au parte de discount-uri substanțiale.

Prima vacanță din sezonul rece se apropie. Ziele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt declarate zile libere, iar cei mai mulți români profită de weekendul prelungit pentru a scăpa de jungla urbană și dau o fugă în locurile care le conferă o stare de relaxare.

Hotelurile au și ele oferte pentru perioada ce urmează. Pachetele care includ serviciile spa sunt la mare căutare.

Pachetele pentru serbătorile de iarnă au început și ele să fie puse în vânzare de ceva timp, iar hotelierii vorbesc deja de un grad de ocupare de 80% pentru perioada Crăciunului.

Ofeta pentru Revelion 2016 cuprinde trei nopți de cazare all inclusive cu acces la spa, cina festivă, formație live, dar și primele două petreceri din noul an.

Prețurile pentru minivancanța de 1 Decembrie într-un hotel de patru stele de pe litoralul românesc pornescu de la 975lei, iar un sejur de Revelion poate ajunge până la 2.000 de lei.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea