Felix Stroe a preluat funcția de ministru al Transporturilor

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, propunerea lui Liviu Dragnea pentru șefia Ministerului Transporturilor, a preluat, miercuri, funcția de minstru. După ce președintele României, Klaus Iohannis, a semnat decretul de numire, acesta a participat la prima ședință de guvern.

Felix Stroe a fost propus săptămâna trecută,de către liderii PSD, pentru a ocupa funcția de ministru al Transporturilor, asta după ce Răzvan Cuc a fost remaniat pe motiv de incompetență.  Președintele PSD Constanța este considerat a fi un apropiat al lui Liviu Dragnea si totodata un ministru competent și devotat, care îl va înlocui cu succes pe Răzvan Cuc.

Felix Stroe, actualul ministru al Transporturilor este fost  ofiţer de marină militară și are dublă cetățenie: română şi moldovenească.  El a urmat cursurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân Constanţa pe care a absolvit-o ca şef de promoţie, continuându-și studiile la Academia de Înalte Studii Militare Bucureşti şi Facultatea de comandă. Stroe a deținut funcţia de viceprimar al oraşului Constanţa între anii 2000 şi 2003, preluând şefia social-democraţilor din Constanţa in anul 2015.

Miercuri, Felix Stroe a participat, la prima sa ședința de guvern. În cadrul acesteia, se pare că noul ministru al Transporturilor s-a împrietenit și cu Mihai Tudose. Premierul a ținut să facă o mică glumă pe seama acestuia, pentru a mai destinde atmosfera și a îi ura, în felul său, bun venit.

Redactor: Lavinia Barbu