Felix Stroe a început curățenia la CFR

Noul Ministru al Transporturilor a început să facă ordine în cadrul CFR. Felix Stroe, nemulțumit de modalitatea de administrare a Gării de Nord, a hotărât înlocuirea din funcții a șefilor din cadrul acestei structuri: Laurenţiu Maraloi şi Mihai Cândea.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători, noul Ministru al Transporturilor, Felix Stroe, a dispus, luni dimineața, schimbarea din funcţie a directorului Regionalei Căi Ferate Bucureşti şi a şefului Gării de Nord. Laurenţiu Maraloi şi Mihai Cândea, au fost înlăturați din pricina modului de administrare și întreținere al Gării de Nord.

„Ministrul Transporturilor s-a declarat total nemulţumit de modul de administrare şi de întreţinere al Gării de Nord şi a dispus demiterea imediată a celor doi reprezentanţi ai Regionalei de Căi Ferate Bucureşti: Laurenţiu Maraloi, directorul Regionalei CF Bucureşti şi Mihai Cândea, şeful Gării de Nord”, se arată în comunicatul transmis de CFR Călători.

În perioada următoare, conducerea Regionalei CF Bucureşti va reveni lui Marcel Pioaru, şeful Serviciului de Siguranţă a Circulaţiei, iar frâiele stației București Nord vor fi preluate, provizoriu, de către Tănase Mihai.

Redactor: Ramona Caba