FC Viitorul U19 a câștigat Cupa României

Tinerii fotbaliști de la FC Viitorul Constanța au câștigat un nou trofeu important! Echipa de juniori, jucători cu vârsta sub 19 ani, s-a impus în finala Cupei României, desfășurată sîmbătă, la Ploiești.

FC Viitorul Under 19 a susținut sâmbătă, la Ploiești, finala Cupei României Under 19 în compania formației UTA Bătrâna Doamnă. Partida s-a încheiat la egalitate, 1 la 1, tinerii fotbaliști de la malul mării reușind să câștige trofeul după executarea loviturilor de departajare. Echipa antrenată de Nicolae Roșca a deschis scorul încă din minutul 7, când Andrei Rusu a finalizat elegant pe lângă portar, însă arădeni au egalat înainte de pauză, în min.38, prin Adrian Petre, care a reluat cu capul din marginea careului de 6 metri constănțean. Scorul a rămas neschimbat până la final, iar la executarea loviturilor de departajare constănțenii au transformat toate penalty-urile, în timp ce arădeanul Iova a ratat a parta lovitură de la punctul cu var.

În cadrul festivității de premiere, care a urmat partidei, s-au acordat și trei premii speciale: Cel mai bun portar al finalei: Sebastian Mara (UTA), Cel mai tehnic jucător al finalei: Doru Dumitrescu (FC Viitorul) și Cel mai bun jucător al finalei: Adrian Petre (UTA).

Redactor: Paul Alexe