Fața neplăcută a petrecerilor de pe litoral

Serviciul Rutier Constanța în colaborare cu Biroul Rutier Mangalia au desfășurat o acțiune pentru creșterea siguranței în trafic și prevenirea consumului de alcool la volan. Vă prezentăm și fața neplăcută a petrecerilor de pe litoral.

La data de 29 aprilie anul curent, Serviciul Rutier Constanța în colaborare cu Biroul Rutier Mangalia au desfășurat o acțiune pentru creșterea siguranței în trafic și prevenirea consumului de alcool la volan. Cu această ocazie, polițiștii rutieri au constatat nouă infracțiuni la regimul circulației, fiind reținute 15 permise de conducere pentru conducerea sub influența alcoolului.

Acțiunile pe această linie vor continua și zilele următoare cu scopul prevenirii accidentelor de circulație.

În altă ordine de idei, fața neplăcută a petrecerilor de pe litoral se prezintă astfel: doi tineri, unul în vârstă de 25 de ani din București și un altul în vârstă de 20 de ani din Londra au fost surprinși într-o stare vizibilă de rău fizic și s-a acționat imediat pentru a li se acorda ajutorul. Tânărul străin a refuzat transportul la spital. Persoanele în cauză sunt suspecte de consum de substanțe interzise. Mai târziu,pe o plajă din nordul stațiunii Mamaia a fost preluată o femeie de origine poloneză și transportat în comă la spital.

Redactor: Sondra Sandu