Farul luminează din nou

În ultima ședință a Consiliului Județean Constanța s-a decis ca autoritatea județeană să devină membru asociat în Adunarea Generală a Clubului de Fotbal Farul. Până când va fi schimbat la judecătorie statutul Asociației, consiliul va avea obligația minima de a achita cotizația anuală de 5000 de lei. După schimbarea statutului, Adunarea Generală va hotărî ce se va întâmpla în viitor cu clubul. Consiliul Județean a solicitat ca votul reprezentantului său reprezinte două treimi, astfel încât nicio decizie importantă să nu poată fi luată independent de autoritatea județeană.Reprezentantul Consiliului Județean în Asociația Generală a Acționarilor de la Clubul Farul va fi Gabriel Diceanu.

Pentru a intra în posesia banilor, Fotbal Club Farul trebuie să participe cu un proiect la licitația ce va fi deschisă de Consiliul Județean. Dacă perspectivele implică performanțe importante, clubul va putea beneficia de finanțarea necesară. Unii dintre consilierii județeni sunt însă sceptici cu privire la activitatea clubului .

În următoarea perioadă de timp, pretențiile de performanță ale clubului ar trebui să evolueze, mai ales că o parte dintre acestea au fost lichidate odată cu expirarea legală a termenului de plată.

Reporter: Ana-Maria Stancu ; Imagine: George Dima