Farfarello s-a dezlănțuit la Constanța

Mani Neumann şi Ulli Brand, fondatorii proiectului muzical Farfarello, au revenit, nu întâmplător, pe scena clubului constănțean,  bineînțeles alături de vioara “drăcească” şi chitara mânuită dumnezeieşte. Artiștii se află într-un turneu de promovare, pentru a sărbători alături de fanii de pretutindeni, 30 de ani de muzică adevărată, 18 albume, două dvd-uri și mii de spectacole în toată lumea.

Constănțenii au rămas uimiți de show și au imortalizat fiecare melodie interpretată de cele două genii muzicale.

Violonistul Mani Neumann este apreciat ca fiind unul dintre cei mai mari maeştri ai viorii şi ai block flute-ului. Activitatea sa în trupa Phoenix i-a adus artistului un premiu Lifetime Award și a fost decorat de preşedintele României cu ordinul “Merit cultural”.  Ulli Brand, recunoscut pentru modul inedit în care interpretează muzica la chitară acustică cu şase şi 12 corzi, este unul dintre cei mai buni chitarişti din Europa. Artiștii le-au transmis telespectatorilor Litoral Tv, în exclusivitate, cîte un mesaj.

Cei care vor să le urmeze sfatul sunt invitați pe data de 2 mai, în Vama Veche, unde alături de un alt fost membru al trupei Phoenix, Ovidiu Lipan Țăndărică, Farfarello are de gînd să revoluționeze distracția în Minivacanța de 1 Mai.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu