Fără apă și curent

Enel Distribuție Dobrogea a întrerupt furnizarea energiei electrice pentru efectuarea unor lucrări, timp de patru zile. Astfel, alimentarea cu apă este oprită în mai multe localități din județul Constanța, până pe data 19 iulie.

Enel Distribuție Dobrogea a întrerupt furnizarea energiei electrice în mai multe localități din județul Constanța pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor de alimentare cu energie electrică. Până în prezent au fost afectați consumatorii din localitățile Ciobănița, Ciocârlia de Jos, Ciocârlia de Sus și IAS Ciocârlia. Joi, 19 iulie localitățile Cotu Văii, Vâlcele, Coroana și IAS Dărăbani vor fi lipsite de energie electrică în intervalul orar 09.00 – 17.00.

Fără curent, stațiile de pompare din localitățile menționate nu vor putea funcționa, iar abonații deserviți, vor rămâne fără apă potabilă în  intervalul menționat.

RAJA SA își cere scuze tuturor abonaților afectați, pe care îi asigură că imediat ce se va relua alimentarea cu energie electrică, lucrătorii RAJA vor reporni stațiile de pompare și vor relua alimentarea cu apă.

Consumatorii din localitățile afectate sunt rugați să-și asigure rezerva minimă necesară pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Redactor: Denisa Albu